Image

Planerna bestäms för Malmös mest attraktiva tomt

BYGG Under torsdagen presenteras framtidsplanerna för Malmös mest attraktiva tomt. Det handlar om kvarteret Tyfonen vid Universitetsholmens spets. I eftermiddag presenterar vi det vinnande bidraget.
Publicerad den 23 Januari 2008

Under snart ett år har kvarteret Tyfonen varit målpunkt för en markanvisningstävling som Malmö stad utlyst genom fastighetskontoret.

Under tävlingstiden har 20 anonyma förslag inkommit och bedömts, fyra av dessa har gått vidare och bearbetats i en andra tävlingsetapp.

Det vinnande bidraget är nu utsett och offentliggörs i eftermiddag. Självklart presenterar vi det vinnande bidraget här på fsve.se.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Så blir Alecta Fastigheter storsatsning i Göteborg: "Dubbla beståndet inom fem till sju år"

Bolag Alecta Fastigheter gör en storsatsning på Göteborg. För att leda utvecklingen där hämtas Patrick Bernvid in som chef. För Fastighetssverige berättar han vad som lockade med att ansluta till Alecta Fastigheter, om bolagets ambitiösa planer för Göteborg och hur hans gamla fotbollskarriär hjälpt honom i fastighetsbranschen.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY