Image

Pitcher’s öppnar sin hittills största restaurang i Skärholmen Centrum

Uthyrning Grosvenor har tecknat avtal med den snabbt växande gastropubkedjan Pitcher´s om etablering av kedjans nya flaggskeppsrestaurang i Skärholmen Centrum. Restaurangen som öppnas i december i år blir kedjans hittills största och erbjuder ett omfattande upplevelseerbjudande på totalt 2 600 kvadratmeter.
Publicerad den 23 Mars 2018
Annons
Image

Avtalet med Pitcher´s är ett viktigt led i Grosvenors förnyelse av Skärholmen Centrum. Grosvenor bedriver ett omfattande förändrings- och förnyelsearbete av Skärholmen Centrum sedan det 2015 förvärvades via en av fastighetsbolagets fonder.

Målsättningen är bland annat att stärka restaurang- och upplevelseutbudet och skapa ett restaurangstråk ut mot Skärholmstorget.

- Pitcher’s kommer att fungera som ett flaggskepp för denna satsning och tack vare gastropubens omfattande restaurang- och upplevelsecentrum kan vi erbjuda besökare i alla åldrar aktiviteter för såväl dag- som kvällstid, säger Carl Strufve, Director Nordics på Grosvenor.

Enligt planerna ska restaurangutbudet i Skärholmen Centrum öka från fem till tio procent och uppta en total yta på 4 500 kvadratmeter. Etableringen av Pitcher´s som närmast är ett nöjescenter är en viktig del av dessa planer.

Restaurangen omfattar två plan och erbjuder, förutom mat och dryck, ett omfattande aktivitetsutbud via Pitcher’s koncept Game World. Det betyder bland annat bowlingbanor, en spelhall och ett aktivitetsområde för tre- och femkamper. Totalt rör det sig om en yta på 2 600 kvadratmeter, varav 550 kvadratmeter på gatuplanet.

- Vi väljer att etablera oss i Skärholmen Centrum för det fantastiska geografiska läget i kombination med den ambitiösa satsning som görs på att förnya centrumet. Grosvenor har en långsiktig strategi för området och vi ser fram emot att bidra i den resan, säger Kenny Svedenlund, vd för Pitcher’s AB.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Riksbyggens vd Johanna Frelin om problemen på bostadsmarknaden

Bolag Under tredje kvartalet sålde Riksbyggen 232 bostadsrätter vilket är en ökning med 14 procent jämfört med samma period förra året. Riksbyggens vd Johanna Frelin beskriver marknadsläget för Fastighetssverige. Samtidigt som de själva utvecklas starkt så menar hon att det finns stora problem på den svenska bostadsmarknaden. Här är de förändringar som företaget vill se: "Finns ett stort underliggande behov av bostäder i Sverige".

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY