Image
Pitcher's öppnar sin andra restaurang i Gävle.
Pitcher's öppnar sin andra restaurang i Gävle. Bild: Diös

Pitcher's öppnar hos Diös i Gävle

Uthyrning Restaurangkedjan Pitcher’s expanderar och blir ny hyresgäst till Diös på Norra Kungsgatan i Gävle.
Publicerad den 10 Maj 2019

– Pitcher’s är ett välkänt varumärke som vi ser fram emot att välkomna till det redan starka restaurangområdet kring Norra Kungsgatan. Deras koncept kommer attrahera en bred målgrupp och det är extra roligt att fokus ligger på såväl lokala råvaror som producenter, säger Daniel Jansson Westblom, uthyrare, Diös.
– Jag ser mycket fram emot öppning av min andra restaurang i Gävle. Vi kommer erbjuda ett brett ölsortiment, whisky från en av de främsta whiskytillverkarna i Sverige och mycket mer. Jag tror vi kommer komplettera det övriga restaurangutbudet i kvarteret jättebra och bidra till Diös strategi om stadsutveckling genom vår etablering, säger Berk Bozlak, franchisetagare, Pitcher’s.

Inflyttning beräknas till början av november.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

SEB:s makroekonom: Riksbanken sänker räntan i maj

Ekonomi/Finansiering Riksbanken genomförde flera räntehöjningar på rad och nu talar en del bedömare om att inflationen kommer ner runt två procent vid halvårsskiftet. Går det att redan nu skymta det ekonomiska ljuset – eller lurar det nya utmaningar runt hörnet? Vad behöver vi tänka på framöver när den ekonomiska verkligheten ser ut som den gör? Marcus Widén, makroekonom på SEB, satte ljuset på detta under Stora proptechdagen i Stockholm.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige