Image

Pirosanto får ytterligare vd-uppdrag

Karriär Michael Pirosanto, som i förra veckan blev vd för Gårdstensbostäder, har nu också utsetts till tf vd för Egnahemsbolaget.
Publicerad den 21 Augusti 2015
Michael Pirosanto. Bild: Egnahemsbolaget
Michael Pirosanto.

I juni meddelades att Egnahemsbolagets vd Pertti Heina får sluta på grund av meningsskiljaktigheter. Och nu träder alltså Pirosanto in i hans ställe.

- Att få vara delaktig i utvecklingen av staden genom att bygga äganderätter och bostadsrätter i bland annat utsatta områden som domineras av hyresrätter ser jag som ett roligt och spännande uppdrag, säger Michael Pirosanto.
Några av de områden där Egnahemsbolaget har pågående försäljningar av bostäder är Björkekärr, Kortedala, Kviberg och Grimmered.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Nya Besqab redo att starta fler bostadsprojekt

Bolag Det nyligen genomförda sammangåendet med Aros Bostad gör att bolaget nu har en stor beredskap att starta fler bostadsprojekt i takt med att marknaden återhämtar sig. Det menar Magnus Andersson, vd på Besqab, när Fastighetssverige intervjuar honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige