Image

Petter Stordalen leder hotellracet

AFFÄRER Den 4 december tog Choice Hotels Scandinavia ledningen i racet på den svenska hotellmarknaden. Sedan tidigare är Choice Hotels Scandinavia den hotellkedja som har flest hotell i Skandinavien. I och med avtalet med Winn Hotels, blir Choice också den hotellkedja som har flest hotell i Sverige.
Publicerad den 6 December 2007

Inom de närmaste åren kommer Choice Hotels arbeta hårt för att bli störst även på antal rum och omsättning. Allt för att bli ledande på Skandinaviens viktigaste marknad, Sverige.

- Det är spännande att få sluta det här avtalet med Winn och se Choice ta ledningen i antal hotell i Sverige. Vi är nu på väg om och förbi konkurrenterna och kommer att fortsätta att expandera. 2008 blir ett roligt år, nio nya hotell öppnar inom Choice, däribland vårt flaggskepp Clarion Sign i Stockholm. När konkurrenterna pratar så växer Choice, säger Torgeir Silseth, koncernchef för Choice Hotels Scandinavia.

Den 1 maj 2008 öppnar Choice fyra nya hotell, under olika varumärken. Hotellen i Falun och Karlskrona kommer att ingå i Clarion Collection, hotellet i Gävle i Clarion Hotels och hotellet i Haninge i Quality Hotels.


Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Nya Besqab redo att starta fler bostadsprojekt

Bolag Det nyligen genomförda sammangåendet med Aros Bostad gör att bolaget nu har en stor beredskap att starta fler bostadsprojekt i takt med att marknaden återhämtar sig. Det menar Magnus Andersson, vd på Besqab, när Fastighetssverige intervjuar honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige