Image
Peter Svensson.
Peter Svensson. Bild: Einar Mattsson

Peter Svensson får dubbla vd-roller hos Einar Mattsson

Karriär Från den 1 juni blir Peter Svensson vd för Einar Mattsson Byggnads AB. Han efterträder Anna Mellström som lämnar för rollen som vd för Sollentunahem. Peter Svensson fortsätter samtidigt att leda Einar Mattsson Projekt AB.
Publicerad den 28 Maj 2020

– Det kommer att gagna båda bolagens verksamhet att ledas av en och samma vd. Det ger bolagen möjlighet till ett effektivare samarbete som i förlängningen ska leda till lägre produktionskostnader och bättre kvalitet i produkten, säger Stefan Ränk, Einar Mattssons koncernchef.

– Jag ser fram emot att få ihop all den kunskap och erfarenhet som finns i de båda bolagens ledningsgrupper, för att få till rätt produkt på rätt plats till rätt pris, så att vi fortsatt kan stå stabila på marknaden oavsett konjunktur, säger Peter Svensson.

Peter Svensson har lett Einar Matsson Projekt AB sedan september 2019. Han har mångårig branscherfarenhet bland annat som vd för Peab Bostadsutveckling. Han har även arbetat på NCC, Skanska och Bjerkings.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sparbössan växer – på egna villkor

Bolag Sparbössan är väldigt selektivt som fastighetsbolag: Fastigheterna i portföljen bör ha ett kulturhistoriskt eller arkitektoniskt värde. Så när vd Sara Östmark pratar om att bolaget är inne i en "tillväxtresa", ja, då är det tillväxt på egna villkor och i egen takt. – Det handlar om vilken typ av organisation man vill jobba i, berättar hon för Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige