Image
Peter Ankerstjerne.
Peter Ankerstjerne. Bild: Planon

Peter Ankerstjerne blir CSO på Planon

Karriär Planon Group, som arbetar med programvara för fastighets- och arbetsplatshantering, rekryterar Peter Ankerstjerne till positionen som chief strategy officer. Han har tidigare arbetat för ISS, Wework och JLL.
Publicerad den 3 Februari 2021

Peter Ankerstjerne kommer att ansvara för produktstrategi och innovation, samt produktmarknadsföring och marknadsföringskommunikation, och kommer att stödja Planon i att positionera sig som världens ledande leverantör av programvara för fastighets- och arbetsplatshantering. Han blir även medlem i Planons direktion.

Utnämningen av Peter Ankerstjerne är ett steg mot Planons ambitiösa mål att påskynda bolagets framtida tillväxt. Han varit en del av IFMAs styrelse sedan 2016 och är för närvarande styrelseordförande. Han har en MBA och kandidatexamen i International Marketing Management från Copenhagen Business School.

– Det gläder mig att Peter har valt Planon som nästa steg i sin karriär och kommer att inta rollen som CSO i Planon-teamet, säger Pierre Guelen, vd och grundare av Planon Group.
– Peters breda erfarenhet inom vår domän kommer att vara ett värdefullt bidrag till Planons resa mot att leda den globala marknaden för smarta fastigheter.

Planon har 35 års erfarenhet av facility management och är en globala leverantör av innovativ mjukvara, best-practice metoder och professionella tjänster som ökar produktiviteten och kostnadseffektiviteten för organisationer som vill optimera arbetsplatser, fastigheter, processer, tjänster och tillgångar. Planon har implementerat sina omfattande lösningar hos över 2 500 kunder, och stöds idag av kontor och partners över hela världen. 2018 öppnade Planon kontor i Göteborg.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sparbössan växer – på egna villkor

Bolag Sparbössan är väldigt selektivt som fastighetsbolag: Fastigheterna i portföljen bör ha ett kulturhistoriskt eller arkitektoniskt värde. Så när vd Sara Östmark pratar om att bolaget är inne i en "tillväxtresa", ja, då är det tillväxt på egna villkor och i egen takt. – Det handlar om vilken typ av organisation man vill jobba i, berättar hon för Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige