Image

Percys dotter driver Best Western-hotell i Hyllie

Öresund Det nya hotellet i Hyllie, som ska stå klart i mars 2015, kommer att drivas som ett Best Western Hotels. Percy Nilssons dotter Nina Ulvinen blir vd för Best Western Malmö Arena Hotel.
Publicerad den 24 September 2014
Best Western-hotellet i Hyllie öppnar i mars. Bild: Best Western
Best Western-hotellet i Hyllie öppnar i mars.

Hotellet blir ett fullservicehotell som även erbjuder konferensavdelning för möten och events, gym och bastu samt restaurang och sportsbar.

- Jag har tidigare erfarenhet av Best Western Hotels och med tanke på den utveckling kedjan har genomgått de senaste åren och vad som kommer att ske framöver kändes det som ett givet val av kedja, säger Nina Ulvinen, vd på Malmö Arena Hotell.

- Malmös utveckling innebär att vi med Best Western som varumärke kommer att kunna ta del av många internationella gäster. Det är också otroligt spännande att få vara med om att öppna ett nytt hotell och jag tror vårt läge kommer att locka många gäster, både privat- och affärsresenärer.

- Vi är väldigt glada att vi har fått förtroendet igen, säger Johan Kukacka, vd på Best Western Hotels Sverige. Malmö är en spännande destination med en stor utveckling för närvarande och det känns riktigt bra att kunna erbjuda ett helt nytt hotell med det klart bästa läget i expansiva Hyllie.

Nina Ulvinen driver även First Hotel Mäster Johan i centrala Malmö.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige