Image

Pelle Brandt blir regionchef på Wästbygg

Bolag Pelle Brandt har utsetts till regionchef för Wästbyggs region Mitt.
Publicerad den 1 Juni 2016
Pelle Brandt. Bild: Wästbygg
Pelle Brandt.

Pelle Brandt har varit anställd på Wästbygg sedan 2003 och har under de senaste åren arbetat som projektledare. Region Mitt kommer att ha området kring Borås och Jönköping som sin primära geografiska hemvist, men medarbetarna i regionen kommer även att fortsätta med de samarbeten som finns på andra orter i Sverige.

– Vi förstärker nu vårt fokus på det som är Wästbyggs ursprungliga hemmamarknad. Med Pelle Brandts engagemang och kunnande i kombination med den erfarenhet och kompetens som finns hos övriga medarbetare i hans organisation är förutsättningarna mycket goda för att skapa en stark region Mitt, säger Ulf Christofferson, vd för Wästbygg AB.

– I såväl Borås som Jönköping planeras det för en omfattande byggnation under de kommande åren. Vi organiserar oss för att kunna möta den efterfrågan vi ser framför oss och vi kommer även att behöva nyrekrytera på båda orterna. Intressanta projekt är också igång. Inom kort byggstartar vi brf Trasten med 19 lägenheter i Borås. I Jönköping etablerade vi oss med eget kontor under 2015 och är sedan årsskiftet igång med ett stort treårigt om- och tillbyggnadsprojekt av A6 Center värt 400 miljoner kronor, säger Pelle Brandt.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs svenska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige