Image

Peab bygger för Victoria Park

BYGG Victoria Park och Peab har tecknat entreprenadkontrakt om första etappen i Victoria Park, Limhamn. Det rör sig om 133 lägenheter med garage, gemensamma faciliteter och markarbeten.
Publicerad den 27 Januari 2008

Entreprenaden omfattar ny- och ombyggnad avseende 133 lägenheter med tillhörande garage, gemensamma faciliteter och markarbeten på Victoria Parks fastighet vid kalkbrottet i Limhamn.

Projekteringen påbörjas omgående och byggnadsarbetena beräknas att starta i april i år.

- Victoria Park är först ut med ett nytt boendekoncept, ett livsstilsboende som marknaden efterfrågar, säger Mats Paulsson vd för Peab.

- Nu har vi tagit ännu ett viktigt steg i arbetet mot vårt mål. I projekterings- och byggnationsarbetet med vår första och attraktiva etapp utgör Peab en viktig roll, säger Unni Åström vd för Victoria Park.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Så blir Alecta Fastigheter storsatsning i Göteborg: "Dubbla beståndet inom fem till sju år"

Bolag Alecta Fastigheter gör en storsatsning på Göteborg. För att leda utvecklingen där hämtas Patrick Bernvid in som chef. För Fastighetssverige berättar han vad som lockade med att ansluta till Alecta Fastigheter, om bolagets ambitiösa planer för Göteborg och hur hans gamla fotbollskarriär hjälpt honom i fastighetsbranschen.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY