Image
Paraduomo bygger eget kontor i Nykvarn.
Paraduomo bygger eget kontor i Nykvarn. Bild: Paraduomo

Paradoumo bygger eget kontor i Nykvarn

Bygg/Arkitektur Paradoumo fortsätter att expandera. Ett nytt kontor som rymmer både de egna medarbetarna och nya hyresgäster blir inflyttningklart Q1 2020. Det första spadtaget är redan taget för det nya kontoret i Nykvarn som präglas av hållbarhet, innovation och ett nordiskt intryck.
Publicerad den 25 Juni 2019

Byggnaden är på totalt cirka 2 000 kvadratmeter fördelat på två plan med öppna och ljusa ytor. Fasaderna är i trä med plåtdetaljer mellan och runt fönstren. Hela 16 laddstolpar för elbilar kommer att finnas tillgängliga på parkeringen. Målsättningen är även att förse fasaderna med solpaneler.
– Flytten från Södertälje till Nykvarn blir ett nytt, positivt kapitel i Paradoumos historia. Det är glädjande att vi nu har startat byggnationen av det nya kontoret. Nykvarns kommun är i en mycket expansiv fas och vi vill vara ett av de företagen som är med och utvecklar kommunen, säger vd:n Sargon Kerimo.

Drygt hälften av ytan i det nya kontoret kommer att hyras ut till nya hyresgäster som själva får möjlighet att utforma lokalerna efter sin verksamhet. Läget nära E20 och Nykvarns Centrum innebär god tillgång till både service och kommunikationsförbindelser. Paradoumo Gruppen står själva för entreprenaden via de egna bolagen Confrema Entreprenad och Paradoumo Byggstyrning.
– Vi ser mycket positivt på att bostadsutvecklaren Paradoumo, som sätter hållbarhet och miljö i fokus, vill etablera sig i Nykvarn. På köpet får vi också fler arbetstillfällen i kommunen vilket vi självklart välkomnar, säger David Schubert, näringslivschef i Nykvars kommun.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige