Image

Pandox rekryterar

Bolag Hotellfastighetsbolaget Pandox har utsett Anders Berg till Head of Communications and Investor Relations och Camilla Weiner till Head of Sustainability.
Publicerad den 3 Juni 2016

Berg och Weiner tillträder den 19 juni, ingår i ledningsgruppen och kommer att rapportera till vd.

– Med Anders och Camilla får vi ett starkt team inom strategisk kommunikation och hållbarhet. Jag är övertygad om att Anders och Camilla kommer att bidra positivt till Pandox fortsatta utveckling, säger Anders Nissen, vd för Pandox.

Anders Berg är civilekonom med lång erfarenhet från ledande positioner inom finansmarknad och kommunikation och är för närvarande Manager Investor Relations på Pandox AB.

Camilla Weiner är civilekonom med lång erfarenhet från ledande positioner inom kommunikation och hållbarhet och är för närvarande Head of Investor Relations på Pandox AB.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs svenska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige