Image
Padel-nykomlingen Racqet öppnar sin första fysiska butik i Mall of Scandinavia.
Padel-nykomlingen Racqet öppnar sin första fysiska butik i Mall of Scandinavia. Bild: Mall of Scandinavia

Padel-nykomling öppnar första fysiska butiken i Mall of Scandinavia

Uthyrning Lördagen den 13 mars öppnar Racqet sin allra första fysiska butik. Butiken kommer att erbjuda all typ av utrustning för padel och andra racketsporter med fokus på noga utvalda och ledande varumärken inom respektive kategori. Etableringen i Mall of Scandinavia kommer lägligt med tanke på köpcentrumets storsatsning på padelanläggningen som just nu byggs på taket och öppnar i sommar.
Publicerad den 11 Mars 2021

Sporten padel har under de senaste åren vuxit sig allt starkare och nyligen tillkännagavs ytterligare detaljer kring bygget av padelanläggningen som just nu pågår för fullt på taket av Westfield Mall of Scandinavia. Nu presenterar köpcentrumet nästa satsning inom padelkategorin, genom att addera varumärket Racqet till butiksportföljen.
– Westfield Mall of Scandinavia har ett brett och köpstarkt kundunderlag inom sport och livsstil och vi ser nu mycket fram emot att välkomna Racqet till oss. Med tanke på att vår padelanläggning öppnar i sommar ligger Racqet-etableringen helt rätt i tiden och vi ser verkligen fram emot att kunna erbjuda våra kunder en komplett upplevelse, säger Sofia Rundström, centrumchef i Westfield Mall of Scandinavia.
– Som ett komplement till racqet.com har vi hittat ett starkt butikskoncept som verkligen kommunicerar varumärket Racqet på ett sätt som sticker ut med mycket energi och attityd. Vi vill bidra till den växande padelcommuniten och butiken i Mall of Scandinavia blir ett hem för padelälskare och ett sätt för oss att lära känna målgruppen bättre, säger Magnus Månsson, vd Thevea Brands Group.

Bakom Racqet står Thevea Brands Group, ett multibrandbolag inom sport och outdoor där bland annat även varumärket Tretorn Sweden återfinns i portföljen. Racqets ambition är att bli norra Europas mest rekommenderade och guidande e-handel inom racketsport och livsstil, såväl på som utanför planen. Den nya butiken blir drygt 100 kvadratmeter stor och öppnar lördagen den 13 mars.

- Andreas Lithander
andreas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sparbössan växer – på egna villkor

Bolag Sparbössan är väldigt selektivt som fastighetsbolag: Fastigheterna i portföljen bör ha ett kulturhistoriskt eller arkitektoniskt värde. Så när vd Sara Östmark pratar om att bolaget är inne i en "tillväxtresa", ja, då är det tillväxt på egna villkor och i egen takt. – Det handlar om vilken typ av organisation man vill jobba i, berättar hon för Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige