Image
Oscar Engelbert, vd för Oscar Properties.
Oscar Engelbert, vd för Oscar Properties. Bild: Oscar Properties

Oscar Properties köper tre kommersiella fastigheter i Veddesta

Transaktioner Oscar Properties har tecknat avtal om att förvärva tre kommersiella fastigheter i industriområdet Veddesta i Järfälla. Köpeskillingen baseras på ett överenskommet fastighetsvärde om 217 miljoner kronor efter avdrag för latent skatt. Fastigheternas gemensamma driftnetto uppgår till 13,4 miljoner kronor.
Publicerad den 21 Mars 2022

Affären avser två industrifastigheter och en mixfastighet med en total uthyrbar area om cirka 7 987 kvadratmeter. Industrifastigheterna är uthyrda till en hyresgäst vardera. Säljare är DSAM Sverige AB som delägs av Daniel Özboyaci. Förvärvet är villkorat av finansiering.

Förvärvet förväntas öka Oscar Properties årliga intjäningsförmåga med åtta miljoner kronor, från 109 miljoner kronor till 117 miljoner kronor.

– Vi är glada över att utöka vår portfölj med ytterligare tre förvaltningsfastigheter i ett attraktivt industriområde i Stockholmsområdet, kommenterar Oscar Engelbert, vd Oscar Properties.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Ny regionchef syr om Sernekes kostym

Karriär Visionen är ännu inte klar. Inte så konstigt då Markus Arfvidsson enbart hunnit sitta på stolen som regionchef för Serneke Göteborg i några veckor. Hans uppdrag är att stärka bolagets affär och få det att växa på göteborgsmarknaden. Fastighetssverige tog ett samtal om varför han gillar vägar och hur det var att lämna Skanska efter 27 år.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige