Image
Oscar Engelbert.
Oscar Engelbert. Bild: Oscar Properties

Oscar förvärvar tre kommersiella fastigheter

Transaktioner Oscar Properties har tecknat avtal om att förvärva tre kommersiella fastigheter belägna i Göteborg, Trollhättan och Nyköping. Förvärven är villkorade av finansiering och finansieras delvis genom en riktad emission om 19,25 miljoner kronor. Köpeskillingen baseras på ett fastighetsvärde om 77 miljoner kronor.
Publicerad den 20 Maj 2021

Fastigheternas gemensamma årliga driftnetto uppgår till cirka 4,6 miljoner kronor och den genomsnittliga avtalstiden är 13 år.

Tillträde sker under tredje kvartalet 2021. Förvärven finansieras delvis genom en riktad emission om 19,25 miljoner kronor. Emissionskursen fastställs i samband med tillträdet.

– Som ett ytterligare steg på vår resa mot långsiktigt fastighetsägande förvärvar vi tre fina fastigheter med långa avtal och stabila hyresgäster, säger Oscar Engelbert, vd, Oscar Properties.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Batljan: "Vi kommer aldrig släppa JM"

Bolag Den 20 juni köpte SBB 20 procent av kapitalet i JM och under hösten har börsjätten fyllt på ännu mer och äger nu 27 procent av aktierna. Det har spekulerats om SBB kan komma att lägga ett bud på hela bolaget men kring det ämnet är Ilija Batljan som väntat fåordig. SSB-vd:n ser i alla fall JM som en långsiktigt investering för sitt snabbväxande bolag, det berättade han bland annat under ett event som Aktiespararna ordnade under tisdagen.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY