Image

Organisationsförändringar inom Ica Fastigheter

Bolag Robert de la Motte, tidigare uthyrningschef på Ica Fastigheter blir chef för det nya affärsområdet projektutveckling och uthyrning. Samtidigt tillträder Annika Schönefeld som uthyrningsansvarig.
Publicerad den 11 November 2014
Annika Schonefeld. Bild: Ica Fastigheter
Annika Schonefeld. Robert de la Motte. Bild: Ica Fastigheter
Robert de la Motte.

Robert de la Motte har lång erfarenhet av både projekt- och konceptutveckling samt uthyrning inom fastighetsbranschen och detaljhandeln.

Annika Schönefeld tillträder tjänsten som uthyrningsansvarig. Hon kommer närmast från en tjänst som expansions- och etableringschef på Nordic Wellness. Hon har mångårig erfarenhet av att skapa attraktiva destinationer, med både detaljhandel och service som naturliga inslag.

Annika Schönefeld kommer att rapportera till Robert de la Motte och tillträder tjänsten som uthyrningsansvarig den 22 december 2014.

- Vi skapar marknadsplatser med mat och måltider som den naturliga utgångspunkten. Med den nya organisationen Projektutveckling & Uthyrning, ledd av Robert de la Motte, förstärker vi nu kompetensen inom marknadsplatsutveckling för att förädla, utveckla och skapa attraktiva destinationer, säger Michael Johansson, vd för Ica Fastigheter Sverige.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige