Image

Optimal rekryterar trio

Karriär Optimal förstärker organisationen med en trio; Åsa Dargren, Angelica Chander och Elisabeth Edhäll.
Publicerad den 12 Februari 2015
Åsa Dargren. Bild: Martin Källqvist
Åsa Dargren. Angelica Chander. Bild: Martin Källqvist
Angelica Chander. Elisabeth Edhäll. Bild: Martin Källqvist
Elisabeth Edhäll.

Åsa Dargren har en gedigen kunskap av försäljning, hon var tidigare operativ byråchef på Posterscope, (utomhusspecialistbolag) och de senaste två åren har hon drivit eget konsultbolag. Åsa Dargren kommer först och främst att förstärka teamet som jobbar med uthyrning.

Angelica Chander är snart färdigutbildad centrumledare och hon kommer i första hand att ansvara för Optimals centrumledaruppdrag samt från tid till annan förstärka uthyrningsteamet.

Elisabeth Edhäll är anställd som koordinator och har tidigare arbetat som produktionsassistent på ett filmproduktionsförlag samt läst Medie- och kommunikation.

- Vi är väldigt glada över att ha rekryterat Åsa, Angelica och Elisabeth, de utgör en välbehövlig förstärkning av vår arbetsgrupp, då vi haft mycket god orderingång de senaste månaderna. Dessutom hoppas vi att de med sina erfarenheter från andra branscher än fastighetsbranschen ytterligare kommer att bredda vår kunskapsbas, säger Kenneth Christensen, vd.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sven-Olof Johansson: "Varje dag som går utan räntesänkningar förvärras situationen"

Bolag Fastpartners Q1-rapport visar på ökade hyresintäkter med 4,1 procent och ett driftnetto som ökade med 2,3 procent. Förvaltningsresultatet minskade dock rejält, med 25,2 procent, och vd Sven-Olof Johansson efterlyser nu sänkta räntor omgående. Fastighetssverige fick en pratstund med honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige