Image

Optimal lockar ytterligare fyra nya aktörer till Jönköping

Uthyrning Fyra nya koncept, varav två nya mataktörer har tecknat kontrakt i Fastighets AB Eric Ekblads bestånd.
Publicerad den 9 Mars 2015

Uthyrningarna, som genomförts av Optimal, består av MM Sports, som öppnar sin sjätte butik med fokus på träningsredskap, kosttillskott, kläder med mera, The English Shop som väljer Jönköping för sin fjärde butik med fokus på det brittiska, samt matkoncepten Wrapped Burrito Bar– mexikansk mat och Grekiska Kolgrillsbaren.

- Alla de här hyresgästerna, som är helt nya aktörer i Jönköping, passar bra in i den mix av hyresgäster vi önskar ha i vårt bestånd. Extra nöjda är vi över att få nya mataktörer till centrum för där har det saknats valmöjligheter. Vi har ju inte bara ansvar att förnya stadskärnan, utan även att förvalta det som finns, väl, säger Ralf Ekblad, vd på Fastighets AB Eric Ekblad.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

SEB:s makroekonom: Riksbanken sänker räntan i maj

Ekonomi/Finansiering Riksbanken genomförde flera räntehöjningar på rad och nu talar en del bedömare om att inflationen kommer ner runt två procent vid halvårsskiftet. Går det att redan nu skymta det ekonomiska ljuset – eller lurar det nya utmaningar runt hörnet? Vad behöver vi tänka på framöver när den ekonomiska verkligheten ser ut som den gör? Marcus Widén, makroekonom på SEB, satte ljuset på detta under Stora proptechdagen i Stockholm.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige