Image
Ömangruppen och Axcell Fastighetspartner flyttar ihop i Värnamo.
Ömangruppen och Axcell Fastighetspartner flyttar ihop i Värnamo. Bild: Ömangruppen

Ömangruppen och Axcell Fastighetspartner flyttar ihop i Värnamo

Uthyrning Systerbolagen Ömangruppen och Axcell Fastighetspartner flyttar ihop i gemensamma lokaler hos Nyfosa i Värnamo.
Publicerad den 17 September 2019
Annons
Image

Systerbolagen Ömangruppen och Axcell Fastighetspartner erbjuder båda tjänster för fastigheter. Axcell tar hand om alla delar inom förvaltning och Ömangruppen erbjuder helhetslösningar för inomhusklimat och energibesparing. Nu flyttar de in i nya, gemensamma lokaler i Värnamo.
– Vi har många nya avtalskunder i Värnamo och ser stor potential för att fortsätta växa i området och anställa fler tekniker. I de nya lokalerna kommer vi att bli mer tillgängliga för våra kunder. Det blir också ett lyft när det gäller arbetsmiljön och vi får en större gemenskap med kollegorna på Axcell, säger Richard Liv, filialchef på Ömangruppen.

De båda systerbolagen delar redan kontor på flera orter, vilket har lagt grunden för ett starkt samarbete. Kunderna består av bland annat av kommersiella, offentliga och privata fastighetsägare och bostadsrättsföreningar.
– Fördelen med att dela kontor med Ömangruppen att vi får ett starkare samarbete och mer spetskompetens i samma hus. Tillsammans kan vi erbjuda helheten när det gäller fastigheter, säger Jan-Erik Andersson, filialchef på Axcell Fastighetspartner.
– Axcell har växt från två till fem medarbetare i Värnamoområdet under det senaste året och de nya lokalerna blir mer ändamålsenliga för vår verksamhet. Och det känns extra kul att flytta in i Nyfosas lokaler eftersom de är en ny kund till oss.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Därför säljer familjen – efter över 100 år

Transaktioner "Min farfar föddes i det huset…" För Balder var affärerna så små att de inte ens ledde till en pressrelease. För säljaren var det desto större – inte minst av emotionella skäl. Fastighetssverige berättar mer om Balders senaste affär i centrala Göteborg.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY