Image
Lamb flyttar in hos Olov Lindgren på Drottninggatan 71 i Stockholm.
Lamb flyttar in hos Olov Lindgren på Drottninggatan 71 i Stockholm. Bild: Webbkompetens

Olov Lindgren hyr ut på Drottninggatan

Uthyrning Olov Lindgren har tecknat ett femårigt avtal med Lamb som lanserar ett nytt koncept i Sverige, med inriktning mot välbefinnande och balans. Lokalen på 667 kvadratmeter ligger mitt på Drottninggatan och kommer att erbjuda en avstressande miljö för både arbete, avslappning, träning och socialt umgänge.
Publicerad den 13 Januari 2021

– Vi är väldigt glada att Lamb valde vår lokal på Drottninggatan för deras nya spännande koncept. Vi tror att det ligger helt rätt i tiden för den stressade storstadsmänniskan att få möjlighet att hitta både arbetsro och välbefinnande under ett och samma tak, säger Henrik Spännare, chef kommersiell förvaltning på Olov Lindgren.

Lamb är en medlemsklubb som riktar sig till människor mitt i livet som vill hitta balans, tillhörighet och sig själva. Konceptet innefattar även en wellness studio som erbjuder allt från gym och klasser till infraröd bastu och ljusterapi.
– Vi ville kunna erbjuda en plats där det mentala, emotionella och fysiska välbefinnandet får högsta prioritet. En plats för återhämtning, säger Julia Hagnäs, Chief Operating Officer på Lamb.

Inflyttning är planerad till den 1 april 2021 och sedan tidigare är lokalen unikt anpassad och går i mjuka linjer, vilket passar det nya konceptet bra och gör att inte alltför stora justeringar behöver göras.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Olov Lindgren på Branschguiden

Olov Lindgren AB är ett familjeägt fastighetsbolag som förvaltar 116 fastigheter i Stockholm, bestående av bostäder och kommersiella lokaler. Fastigheterna finns inom Stockholms stad från Farsta i söder till Tensta i norr, med störst koncentration på Södermalm. Affärsidén är att förvärva och bygga samt förvalta och utveckla egna hyresfastigheter med bostäder och lokaler i Stockholmsområdet. Som långsiktig fastighetsägare tar vi ett socialt, ekonomiskt och miljömässigt ansvar. Vi vill bidra till en klimatsmart stad. Vår vision är hållbara miljöer där människor känne...

Läs mer om Olov Lindgren på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

"Det är inte byggklara planer som är spärren – det är allt runt omkring"

Bolag Det saknas inte byggklar mark eller detaljplaner, om man får tro Wallenstam. Enligt bolagets vd Hans Wallenstam har bolaget många projekt som skulle kunna dras igång här och nu – men det råder fortfarande en stor osäkerhet kring huruvida alla led i entreprenörskedjan är tillräckligt pålitliga. – När det gäller byggen idag så är vi väldigt noggranna: vi gör bakgrundskontroller på alla entreprenörer för att säkerställa att de inte har något kriminellt för sig och för att vara säkra på att de har ekonomi för genomförandet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige