Image
Terese Filipsson och Fredrik Brodin.
Terese Filipsson och Fredrik Brodin. Bild: Nordic PM och Stefan Tell

Offentliga Hus rekryterar ny fastighetschef

Bolag Offentliga Hus fortsätter att rekrytera och anställer nu Terese Filipsson till rollen som fastighetschef. Hon kommer även ingå i bolagets ledningsgrupp.
Publicerad den 31 Mars 2020

Terese Filipsson har över 20 års erfarenhet från fastighetsbranschen och kommer närmast från Nordic PM, där hon haft rollen som förvaltningschef. Under sin tid på Nordic PM har hon bland annat arbetat med förvaltning och utveckling av Offentliga Hus fastigheter. Sedan tidigare har hon även värdefulla erfarenheter från bland annat Diligentia, DTZ och Fabege.

Terese Filipsson kommer i rollen som fastighetschef rapportera till Johan Bråkenhielm som i samband med att hon tillträder utses till COO, med huvudansvar för fastighetsförvaltning och transaktioner.
– Rekryteringen av Terese Filipsson innebär att vi får ett värdefullt tillskott till organisationen inför den planerade börsnoteringen. Med sina många år i branschen och specifika kunnande om vårt fastighetsbestånd kommer hon bidra starkt till att vi kan fortsätta att utveckla våra fastigheter, säger Fredrik Brodin, vd för Offentliga Hus.

Terese Filipsson tillträder tjänsten som fastighetschef 1 maj 2020 och rekryteringen av ytterligare nyckelpersoner inom ekonomi, projektutveckling, uthyrning och förvaltning fortsätter.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Fastator på Branschguiden

Som det enda fastighetsnischade investmentbolaget på aktiemarknaden ger Fastator investerare och sparare en unik tillgång till fastighetssektorn som investeringsobjekt. Vårt spektrum av fastighetsrelaterade verksamheter skapar en bred portfölj, där investerare får möjligheten att exponeras mot flera olika delsegment på fastighetsmarknaden och samtidigt ta del av värdeutvecklingen i sektorn som helhet.
Fastators affärsidé är att bygga värde genom att starta och initialt driva bolag inom fastighetsrelaterade segment där vi ser goda tillväxtmöjligheter. Vi tar ett aktivt ägarska...

Läs mer om Fastator på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Nya Besqab redo att starta fler bostadsprojekt

Bolag Det nyligen genomförda sammangåendet med Aros Bostad gör att bolaget nu har en stor beredskap att starta fler bostadsprojekt i takt med att marknaden återhämtar sig. Det menar Magnus Andersson, vd på Besqab, när Fastighetssverige intervjuar honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige