Image
En Willys Hemma etableras på Nya Altplatsen i Högsbo.
En Willys Hemma etableras på Nya Altplatsen i Högsbo. Bild: Tyréns

Odalen tar Willys till Nya Altplatsen

Uthyrning En Willys Hemma-butik etableras hos Odalen Fastigheter på Nya Altplatsen i Högsbo, Göteborg.
Publicerad den 22 September 2021

Butiken kommer att öppna i en helt ny fastighet där en tidigare byggnad nu har rivits. I bottenvåningen är tanken att flera kommersiella aktörer ska husera, varav Willys Hemma blir en. I övriga byggnaden kommer det uppföras ett äldreboende och flera nya hyresrätter. Lokalen som Willys Hemma öppnar i är på cirka 1 000 kvadratmeter och butiken väntas preliminärt öppna i början av 2024.

Det är Odalen Fastigheter som utvecklar fastigheten och projektet ingår i Göteborgs storsatsning Bostad 2021. Syftet med den nya bebyggelsen är att skapa en dynamisk och modern mötesplats med stort serviceutbud. Byggnationen förväntas stå klar under fjärde kvartalet 2023.

– Vi ser stor potential för Willys Hemma-butiken på Altplatsen i Göteborg, som kommer öppna i ett område i stor utveckling och tillväxt med bra närområden. Willys Hemmas erbjudande, med låga priser och breda sortiment i bostadsnära lägen, kommer att bli ett uppskattat inslag i detta spännande område, säger Tor Gullberg, etableringschef på Willys.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Nya Besqab redo att starta fler bostadsprojekt

Bolag Det nyligen genomförda sammangåendet med Aros Bostad gör att bolaget nu har en stor beredskap att starta fler bostadsprojekt i takt med att marknaden återhämtar sig. Det menar Magnus Andersson, vd på Besqab, när Fastighetssverige intervjuar honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige