Image
Closely etablerar sig i Hufvudstadens fastighet på Kungsgatan i Stockholm.
Closely etablerar sig i Hufvudstadens fastighet på Kungsgatan i Stockholm.

Nytt underklädesmärke till Kungsgatan i Stockholm

Uthyrning Under våren 2022 öppnar Closely sin första fysiska butik om cirka 180 kvadratmeter i Hufvudstadens fastighet på Kungsgatan 4 i Stockholm. Closely är ett nytt underklädesmärke för kvinnor med fokus på funktionalitet och hållbarhet.
Publicerad den 24 Mars 2022
Emanuel Westin. Bild: Hufvudstaden
Emanuel Westin. Closelys grundare Filip Nilsson och Tove Langseth. Closelys grundare Filip Nilsson och Tove Langseth.

Closely grundades 2019 av Tove Langseth och Filip Nilsson och har snabbt etablerat sig som ett nytt, progressivt alternativ för underkläder och sportkläder, både i Sverige och andra länder. Fokus ligger på innovativ design och funktion. Varje del i kollektionen skall kännas befriande och sensuell och vara så hållbar som möjligt. I sortimentet finns BH, trosor, leggings och sporttoppar.

– Closely handlar så mycket om fantastiska material och grym passform. Vi strävar efter en befriande känsla som egentligen bara går att uppleva IRL. Därför har vi planerat för en butik ända sedan starten. Det tog lite längre tid än vi trodde att hitta rätt lokal men det var värt att vänta. Nu blev det på en del av Kungsgatan som vi verkligen gillar och dessutom med en stor kaxig trappa mitt i butiken. Det här blir vårt hem i Sverige ett tag framöver, säger en av grundarna Tove Langseth.

– Vi är mycket glada över att Closely väljer att öppna sin första fysiska butik i en av Hufvudstadens fastigheter på Kungsgatan i Stockholm. Den nya butiken blir ett välkommet tillskott till området och bidrar till att ytterligare stärka Kungsgatan som affärsgata och levande mötesplats mitt i city, säger Emanuel Westin, chef affärsutveckling butik, Hufvudstaden.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Ny regionchef syr om Sernekes kostym

Karriär Visionen är ännu inte klar. Inte så konstigt då Markus Arfvidsson enbart hunnit sitta på stolen som regionchef för Serneke Göteborg i några veckor. Hans uppdrag är att stärka bolagets affär och få det att växa på göteborgsmarknaden. Fastighetssverige tog ett samtal om varför han gillar vägar och hur det var att lämna Skanska efter 27 år.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige