Image
Mattias Jakobsson.
Mattias Jakobsson. Bild: Guldbygden

Nytt fastighetsbolag bildas i Skellefteå

Bolag Det nya fastighetsbolaget Guldbygden har etablerats i Skellefteå som ska arbeta med försäljning och förvaltning av industrifastigheter, flerfamiljshus och tomter för privatpersoner.
Publicerad den 8 Januari 2021

Bakom fastighetsbolaget står bland annat Mattias Jakobsson, en profil inom bygg- och fastighetsbranschen i Skellefteå. Han är grundare, ägare och vd för byggbolaget ETB Bygg.
– Hjärtat brinner för Skellefteå och genom det nya fastighetsbolaget vill vi bidra med vår kunskap, erfarenhet och en fortsatt utveckling av staden och kommunen, säger Mattias Jakobsson. Det är många som fått upp ögonen för Skellefteå som en växande framtidsstad och det finns ett stort intresse från både privatpersoner, företag och organisationer både lokalt, nationellt och internationellt att etablera sig här. Det vill vi ta vara på.

Aktuellt just nu är åtta tomter som säljs med havsnära läge i Boviken. Tomterna är upp till 2 037 kvadratmeter stora, vatten och avlopp finns framdraget till varje tomtgräns. El och fiber finns i anslutning till tomtområdet. Tomtsläppet har skett under mellandagarna.
– Boviken är ett högintressant och eftertraktat område. Det är inte mer än en kvart till stan och man har naturen och lugnet in på knuten. Allt fler flyttar till Boviken och bor där permanent. Det har vi tagit fasta på och tomterna är mycket lämpliga för både par och familjer som vill bo i Boviken året runt eller ha sitt fritidsboende där, säger Mattias Jakobsson.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Därför får Odd Molly ett "nygammalt" bolagsnamn

Bolag Vid en extra bolagsstämma den 22 oktober blev det klart att fastighetsbolaget Odd Molly International ska byta namn till Logistea – ett bekant namn i fastighetskretsar som varit "ledigt" sedan den 29 september då före detta Logistea bytte namn till Athanase Innovation AB. För Fastighetssverige berättar Logisteas styrelseordförande Patrik Tillman om tankarna bakom namnbytet och den fortsatta vägen framåt för bolaget som nu är ett helt renodlat fastighetsbolag.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY