Image

Nya regionchefer på Hifab

Karriär Hifab har rekryterat två nya chefer, för regionerna Syd och Väst.
Publicerad den 6 Februari 2013
Jeanette Norrman. Bild: Hifab
Jeanette Norrman. Kristian Henninge. Bild: Hifab
Kristian Henninge.

Jeanette Norrman har tillträtt som ny regionchef i Syd. Hon kommer närmast från ÅF i Helsingborg där hon har jobbat som sektionschef.

Inom region Syd finns idag cirka 15 konsulter inom framförallt Bygg och
Fastighet respektive Anläggning.

- Jag har mötts av en organisation som har viljan och modet att växa. Region syd har medarbetare som är engagerade och har en gedigen kunskap och erfarenhet. Vi har många goda kundrelationer att vidareutveckla och en stor potential att skapa ännu fler nya i regionen. En riktig bra grund att bygga vidare på, säger Jeanette Norrman

Kristian Henninge tillträder 1 april som ny regionchef i Väst.

För närvarande erbjuder Hifabs cirka 30 konsulter vid Göteborgskontoret tjänster inom verksamhetsområdena Miljö, Bygg och Fastighet respektive Anläggning och Infrastruktur.

Kristian Henninge är i dag konsultchef på Niras Sweden AB. Under sina tolv år på Niras
har han erhållit omfattande erfarenhet av projektledning av fastighetsprojekt ur ett hyresgäst/brukarperspektiv.

Han har medverkat vid ett flertal stora projekt avseende samhällsfastigheter, däribland det nyskapade rättscentrumet i centrala Göteborg.

- Trots i många delar tuffa omvärldsfaktorer ser jag ser en stor potential i Hifabs utveckling inom regionen både verksamhetsmässigt och geografiskt. Det strålar av affärsmässig glöd och engagemang i kontakten med mina blivande kollegor och jag ser fram emot att få vara delaktig på resan mot ”Hifab till tusen” säger Kristian Henninge.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sven-Olof Johansson: "Varje dag som går utan räntesänkningar förvärras situationen"

Bolag Fastpartners Q1-rapport visar på ökade hyresintäkter med 4,1 procent och ett driftnetto som ökade med 2,3 procent. Förvaltningsresultatet minskade dock rejält, med 25,2 procent, och vd Sven-Olof Johansson efterlyser nu sänkta räntor omgående. Fastighetssverige fick en pratstund med honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige