Image

Nya koncept öppnar i Sickla

Uthyrning Flera nya koncept öppnar i Atrium Ljungbergs Sickla köpkvarter.
Publicerad den 22 September 2014
Annons
Image
Atrium Ljungberg tar nya aktörer till Sickla. Bild: Atrium Ljungberg
Atrium Ljungberg tar nya aktörer till Sickla.

Sally Voltaire & Systrar, en modern vegetarisk restaurang med inslag av fisk och skaldjur, öppnade i fredags, liksom Kjell & Company. I slutet av månaden etablerar Stockholms Stadsmission en permanent butik. Dessutom är sängspecialisten Sova ny i området sedan juli.

Sally Voltaire & Systrar är en vidareutveckling av den prisade restaurangen på Pub i Stockholm city. Den nya restaurangen, med 150 sittplatser i det så kallade Glashuset i Sickla, har tydligt fokus på grönsaker som kompletteras med fisk och skaldjur.

På takterrassen odlas färska örter till köket och här finns ytterligare 50 sittplatser under säsong.

- Vi är väldigt stolta att kunna erbjuda de här nyheterna till våra besökare. Alla bidrar till att Sicklas utbud nu blir ännu starkare och mer spännande. Kjell & Company och Sova är starka och efterfrågade varumärken, Sally Voltaire & Systrar är något helt nytt och unikt och Stockholms Stadsmission har enligt min mening en av de coolaste verksamheterna av i dag som dessutom ligger helt i linje med Atrium Ljungbergs målmedvetna arbete att skapa hållbara stadsmiljöer, säger René Stephansen, marknadsområdeschef på Atrium Ljungberg.

Med cirka 160 butiker och ett 30-tal restauranger är Sickla en av Sveriges största handelsplatser. Atrium Ljungberg har utvecklat Sickla sedan 1997.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Lediga Fastighetsjobb
Presenteras i samarbete med

Senast från Fastighetssverige Plus

Ännu ett bostadsprojekt på grund i syd

Bolag Knappt 1,5 månader efter att ett projekt ägt av Norrterna och SBB fått se sitt bygglov upphävt stöter ytterligare ett bostadsprojekt på patrull.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY