Image

Nya chefer på Skanska Öresund

KARRIÄR Skanska Öresund har utsett Camilla Wieslander till ny marknads- och transaktionschef med ansvar för lokaluthyrning samt köp och försäljningar av fastigheter. Camilla har arbetat inom Skanska sedan 1995, senast som fastighetschef i Skanska Öresund.
Publicerad den 17 December 2008

Camilla Wieslanders tjänst tillträds av Martin Persson, anställd i Skanska sedan 2006. Parallellt med den nya rollen som fastighetschef fortsätter Martin som projektledare för det nya polishus som just nu uppförs i Toftanäs i Malmö.

Marie Persson har utsetts till projektchef med ansvar för det pågående projekt Forskaren i Lund samt det kommande projekt Bilen i Västra Hamnen i Malmö. Marie har haft ett flertal positioner inom Skanska sedan 1999, bland annat som projektledare.

Martin Persson och Marie Persson tar också plats i Skanska Öresunds ledningsgrupp. Camilla Wieslander är sedan tidigare del av ledningsgruppen.

Samtliga tillträder omgående och som en följd av att Staffan Haglind, tidigare marknadschef, tillträtt vd-posten för Skanska Öresund. Staffan efterträder Richard Hultin som blir vd för Skanska Kommersiell Utveckling Europa.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sparbössan växer – på egna villkor

Bolag Sparbössan är väldigt selektivt som fastighetsbolag: Fastigheterna i portföljen bör ha ett kulturhistoriskt eller arkitektoniskt värde. Så när vd Sara Östmark pratar om att bolaget är inne i en "tillväxtresa", ja, då är det tillväxt på egna villkor och i egen takt. – Det handlar om vilken typ av organisation man vill jobba i, berättar hon för Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige