Image
Fredrik Westin.
Fredrik Westin. Bild: Magnolia

Ny vice vd på Magnolia – Endale lämnar

Karriär Fredrik Westin har utsetts till vice vd på Magnolia Bostad och kvarstår samtidigt i sin roll som CFO. Nuvarande vice vd Gurmo Endale väljer att avsluta sin tjänst på bolaget.
Publicerad den 10 September 2021

– Jag välkomnar Fredrik Westin i rollen som vice VD och samtidigt vill jag rikta ett stort tack till Gurmo Endale som förtjänstfullt bidragit till det Magnolia Bostad är idag. Gurmo Endale kommer att vara kvar i bolaget till utgången av november och jag vill önska honom ett stort lycka till. Magnolia Bostad är i en tillväxtfas med fokus på boenden för egen förvaltning, vi har en stark organisation och en byggrättsportfölj på över 25 000 byggrätter. Jag ser verkligen framemot intensiva och händelserika år, säger Johan Tengelin, vd för Magnolia Bostad.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Därför får Odd Molly ett "nygammalt" bolagsnamn

Bolag Vid en extra bolagsstämma den 22 oktober blev det klart att fastighetsbolaget Odd Molly International ska byta namn till Logistea – ett bekant namn i fastighetskretsar som varit "ledigt" sedan den 29 september då före detta Logistea bytte namn till Athanase Innovation AB. För Fastighetssverige berättar Logisteas styrelseordförande Patrik Tillman om tankarna bakom namnbytet och den fortsatta vägen framåt för bolaget som nu är ett helt renodlat fastighetsbolag.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY