Image

Ny vd för Stena Fastigheter Göteborg

Karriär Efter snart 16 år på posten som vd för Stena Fastigheter i Göteborg lämnar Bengt Gustafsson över stafettpinnen till Agneta Kores som utsetts till ny vd. Agneta Kores tillträder tjänsten den 1 augusti 2014 och kommer att ingå i Stena Fastigheters ledningsgrupp.
Publicerad den 4 Februari 2014
Agneta Kores. Bild: Stena Fastigheter
Agneta Kores.

Agneta Kores är idag länsöverdirektör i Västra Götalands län. Dessförinnan var hon vd för Familjebostäder i Göteborg mellan 2003-2011 vilket ger henne en lång och gedigen erfarenhet från fastighetsbranschen.

- Jag ser fram emot att bli en del av Stena Fastigheter och att kunna bidra till den fortsatta utvecklingen. Stena Fastigheter är en långsiktig professionell ägare med kunden i fokus vilket ger fantastiska möjligheter, säger Agneta Kores.

- Efter snart 16 år som vd för Stena Fastigheter Göteborg AB har jag nu beslutat mig för att det är dags att göra någonting nytt. 2013 gjorde vi vårt bästa resultat någonsin och jag har varit med om en fantastisk och spännande utveckling av bolaget, säger Bengt Gustafsson.

- Vi är mycket glada över rekryteringen av Agneta Kores. Hon har en stor och bred erfarenhet som gör henne väl lämpad för VD-uppdraget att leda Stena Fastigheter Göteborg in i framtiden. Samtidigt tackar vi Bengt Gustafsson som under många år bidragit till Stena Fastigheter Göteborgs starka utveckling. Vi önskar honom varmt lycka till med framtida nya utmaningar, säger Christel Armstrong Darvik, vd och koncernchef Stena Fastigheter.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Teknologi måste tjäna ett syfte om Omid Noghabai ska satsa

Bolag Han har grundat flertalet bolag inom fastighetsbranschen och enligt honom själv vill han modernisera branschen från grunden. Samtidigt är Omid Noghabai tydlig med hur han ser på digitaliseringsarbetet: – Det ska vara koncept som gör att man som fastighetsägare faktiskt sparar pengar. Då kommer jag att investera i det.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige