Image

Ny vd för Sefa Anläggning

Karriär I april tillträder Fredrik Jonsson som vd för Sefa Anläggning.
Publicerad den 13 Februari 2014
Fredrik Jonsson Bild: Sefa
Fredrik Jonsson

Fredrik Jonsson lämnar en tjänst som regionsansvarig på det tyska anläggningsföretaget Bilfinger Construction. Där har han arbetat i drygt sex år och under den sista tiden har han ansvarat för att bygga upp en ny avdelning i södra och västra Sverige.

– Jag har följt Sefas utveckling sedan starten och tycker att de har en intressant profil. De är ett ungt, hungrigt företag som vill framåt och det passar mig, säger Fredrik Jonsson.

Under sin studietid arbetade Fredrik på ett företag som grundförstärkte äldre hus i Göteborg, Stockholm och Köpenhamn. Efter en examen i Storbritannien, motsvarande civilingenjör, började han arbeta på Skanska med väg- och anläggningsprojekt i Göteborgsområdet. Nu väntar nya utmaningar inom Sefa och en anläggningsbransch i rörelse.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Samhällsfastighetsföretaget i norr växer

Bolag Serneke har tecknat avtal med Smedjan Samhällsfastigheter om att bygga en ny tingsrätt i Hudiksvall. Kontraktet är värt cirka 80 miljoner kronor. Smedjan Samhällsfastigheter blir långsiktig ägare av fastigheten med Domstolsverket som hyresgäst. Smedjan Samhällsfastigheters vd Henrik Fredriksson berättar för Fastighetssverige vad de planerar för framtiden.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY