Image

Ny vd för Huddinge Samhällsfastigheter

Karriär Styrelsen för Huddinge Samhällsfastigheter har utsett Henrik Örneblad till ny vd. Henrik Örneblad har sedan den 9 oktober 2017 varit tillförordnad vd i bolaget och tillträder tjänsten som vd omgående.
Publicerad den 21 Mars 2018
Henrik Örneblad. Bild: Sauman Ng
Henrik Örneblad.

Huddinge Samhällsfastigheter är ett nystartat bolag. Den 9 oktober 2017 delades Huge Fastigheter upp i två bolag, Huge Bostäder och Huddinge Samhällsfastigheter, efter ett beslut i kommunfullmäktige. Henrik Örneblad har i rollen som tillförordnad vd lett bolaget genom den omfattande fissionen.

– Jag är övertygad om att Henrik Örneblad med sitt tydliga ledarskap kommer att driva Huddinge Samhällsfastigheter framåt med samma engagemang och drivkraft som i sin tidigare roll som tillförordnad vd, säger Tomas Hansson (KD), ordförande i Huddinge Samhällsfastigheters styrelse.

– Vi har en spännande tid framför oss och det är otroligt inspirerande och utmanande att få vara med och utveckla bolaget i en kommun med så stark tillväxt som Huddinge. Huddinge Samhällsfastigheter är en viktig aktör när ökad befolkningsmängd kräver fler kommunala lokaler och kostnadseffektiv förvaltning, säger Henrik Örneblad.

Henrik Örneblad har 20 års erfarenhet av fastighetsbranschen. Han har varit affärsområdeschef på Huge Fastigheter sedan 2011 och medlem i ledningsgruppen sedan 2007.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Teknologi måste tjäna ett syfte om Omid Noghabai ska satsa

Bolag Han har grundat flertalet bolag inom fastighetsbranschen och enligt honom själv vill han modernisera branschen från grunden. Samtidigt är Omid Noghabai tydlig med hur han ser på digitaliseringsarbetet: – Det ska vara koncept som gör att man som fastighetsägare faktiskt sparar pengar. Då kommer jag att investera i det.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige