Image

Ny vd för HSB Norra Stor-Stockholm

Karriär Catherina Fored har utsetts till ny vd för HSB Norra Stor-Stockholm. Hon kommer närmast från en tjänst som chef för stadsutveckling och exploatering vid Byggvesta.
Publicerad den 14 Juni 2017
Catharina Fored. Bild: HSB
Catharina Fored.

Tidigare har Catherina Fored varit stadsbyggnads- och exploateringschef i Sundbybergs Stad och även förbundsdirektör för Sveriges Arkitekter.

Hon efterträder Håkan Berg som går i pension efter 14 år som vd och som efter årsskiftet övergår till egen verksamhet. Catherina Fored tillträder tjänsten som vd den 1 december i år.

– Min första lägenhet fick jag genom bosparande i HSB. När jag nu med min breda erfarenhet inom bygg- och fastighetsbranschen får möjligheten att leda en av de största HSB-föreningarna känner jag mig oerhört stolt. Tillsammans med kunnig personal får jag nu bidra till att människor i samverkan kan forma sitt boende. Både det redan byggda och bygga nytt, säger Catherina Fored.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige