Image
Michael Walmerud
Michael Walmerud Bild: Bengt Dahlgren

Ny vd för Bengt Dahlgren Göteborg

Bolag Michael Walmerud, närmast från Akademiska Hus, blir ny vd för Bengt Dahlgren Göteborg.
Publicerad den 6 November 2017

Michael Walmerud tar i april 2018 tar över som vd för Bengt Dahlgren Göteborg AB efter Åke Rautio. Michael Walmerud kommer närmast från Akademiska Hus AB, där han har var vice vd, innan dess var han vd för Projektgaranti AB.

– Jag är resultatinriktad, affärsdriven och har god branschkännedom. Med de egenskaperna, tillsammans med att jag är en coachande ledare, vill jag fortsätta att driva det framgångsrika Bengt Dahlgren Göteborg AB, och göra det ännu mer framgångsrikt, säger Michael Walmerud.

– Michael är en affärsdriven civilingenjör som har god branschkännedom, vilket kommer väl till pass i hans roll som vd. Det tillsammans med ett ledarskap som bygger på delaktighet och målstyrning ger bra förutsättningar för framtiden, säger Sven-Arne Gårdh, styrelseordförande på Bengt Dahlgren Göteborg AB.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Neobos strategi framåt: Först avyttring – sedan förvärv

Bolag Fastighetsbolaget Neobo fortsätter minska sina vakanser och öka sin uthyrningsgrad. Däremot redovisar bolaget ett betydligt lägre förvaltningsresultat under första kvartalet, jämfört med samma period året innan. Bolagets vd, Ylva Sarby Westman, säger till Fastighetssverige: – Vi måste arbeta med alla rader i resultaträkningen om vi ska lyckas.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige