Image
Juryn i Årets tekniska förvaltare: Henrik Forsberg, Novi Real Estate, Lena Boberg, Ica Fastigheter och Christoffer Börjesson, Fastighetsägarna
Juryn i Årets tekniska förvaltare: Henrik Forsberg, Novi Real Estate, Lena Boberg, Ica Fastigheter och Christoffer Börjesson, Fastighetsägarna Bild: Novi/Ica/Fastighetsägarna

Ny utmärkelse: Årets tekniska förvaltare – nominera nu!

Fastighetsmarknadsdagen Förvaltning På Fastighetssveriges nya seminarium Fastighetsmarknadsdagen Förvaltning kommer vi att ha prisutdelning för en ny utmärkelse, Årets Tekniska Förvaltare – du kan nominera din favorit redan i dag.
Publicerad den 18 September 2019

Fastighetssverige och Lokalnytt står bakom den nya utmärkelsen tillsammans med prissponsorn Novi Real Estate.

– Den tekniska förvaltningen är en oerhört viktig del av fastighetsbranschen. Samtidigt är det en sektor som sällan får de stora rubrikerna. Det känns väldigt bra att få vara med och lyfta fram och tydliggöra den tekniska förvaltningens betydelse, säger Henrik Forsberg, teknik- och projektchef på Novi Real Estate och ordförande i juryn för Årets Tekniska Förvaltare.

De övriga i juryn är Lena Boberg, vd på Ica Fastigheter och Christoffer Börjesson, Chief Digital Officer på Fastighetsägarna.

Utmärkelsen Årets tekniska förvaltare går till "en nytänkande person som arbetar med teknisk förvaltning. Vinnaren arbetar med affärsmässighet och hållbarhet i fokus och excellerar i sin leverans – det är en person som genom sitt engagemang och innovationsdriv för fastighetsbranschen framåt."

Passar ovanstående beskrivning in på någon du känner eller arbetar med? Eller är det helt enkelt så att du själv passar in på beskrivningen? Du nominerar din favorit genom att mejla nicklas@fastighetssverige.se senast den 18 oktober. En välskriven beskrivning av din favorit gör att dennes chanser ökar.

Vinnaren prisas alltså på seminariet Fastighetsmarknadsdagen Förvaltning på Stockholm Waterfront den 27 november. Du anmäler dig till seminariet här.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Novi Real Estate på Branschguiden

Novi Real Estate erbjuder tjänster inom externförvaltning av fastigheter. Vi är en aktör med stabila och finansiellt starka ägare tillför kompetens och kunskap till branschen. Våra ägare och partners har lång erfarenhet av att utveckla uppdrag, organisationer och bolag. Novi Real Estate är en långsiktig och konkurrenskraftig aktör på förvaltningsmarknaden.
Novi är latin för ny, och det passar oss. Vi vill vara nytänkande och nyskapande. Även loggan står för nyskapande – en symbol för att vi inte följer ett utstakat spår utan kan och vågar bryta ny mark.
Vi förvalt...

Läs mer om Novi Real Estate på Branschguiden

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY