Image

Ny unik webbtjänst för lokalsökande

LOKALER I dag lanseras den nya sajten som ska revolutionera lokalsökandet i Sverige. Från och med nu ska det bli enklare, snabbare och roligare att söka lokaler på nätet. - Nya lokalnytt.se är branschens i särklass modernaste sajt och den kommer att ta lokalsökandet en bra bit in i framtiden, säger Rolf Andersson, vd på Lokalnytt.
Publicerad den 20 Augusti 2009

Efter ett och ett halvt års intensivt utvecklingsarbete lanseras i dag nya lokalnytt.se. Den nya sajten är helt unik och presenterar ett flertal funktioner som gör den till branschens modernaste sajt för lokalsökande.

Bland nyheterna märks:

- Mobil sajt (m.lokalnytt.se). Med nya lokalnytt är besökaren inte bunden till datorn. Var man är befinner sig kan man alltid söka lediga lokaler. Med hjälp av en ny funktion kan man snabbt få upp förslag på lediga lokaler – direkt till sin iPhone eller vad man än har för mobil i fickan. Med hjälp av GPS-funktionen i mobilen kan man dessutom var man än befinner sig få reda på vilka lediga lokaler det finns i just det området.
Man kan också lägga in sms-bevakningar där man kostnadsfritt får ett sms när en lokal som motsvarar önskemålen dyker upp. Man kan också skicka faktablad på objekten direkt till mobilen.

- Toppmodern sökbox. Här kan den sökande kombinera bland annat orter, områden, lokaltyp och storlek. Och i en unik fritextsökning kan man ange önskemål såsom parkering och sekundsnabbt få fram hur många lediga passande lokaler det finns i området. I stället för att få upp träffarna i en vanlig lista kan man välja att få upp dem som klickbara bilder i en läcker gallerivy.

− Vi har arbetat mycket för att få in mobiltelefonen i systemet, med mängder av nya och häftiga mobilfunktioner. Var du än är kan du med några knapptryck på mobilen få fram vilka lediga lokaler som finns omkring dig. Det här är framtiden, säger Rolf Andersson.

Lokalnytt förser också di.se − som sedan 2003 är en av Lokalnytts samarbetspartners − med den senaste lokalsökningstekniken.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Heta krögaren öppnar nytt

Uthyrning Driver en av stans hetaste restauranger – expanderar och öppnar nytt.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY