Image
Stefan Bergström tillträder som tf vd för Castellum Stockholm-Norr.
Stefan Bergström tillträder som tf vd för Castellum Stockholm-Norr. Bild: Castellum/Bert Leandersson

Ny tf vd för Castellum Stockholm-Norr

Bolag Stefan Bergström har tillträtt som tillförordnad vd för Castellum Region Stockholm-Norr till dess att ny vd utses som ersättare för Anders Nilsson.
Publicerad den 8 Januari 2019

Stefan Bergström har lång erfarenhet av internationell affärsutveckling i ledande positioner, bland annat som affärsområdeschef på Studsvik AB och på ledande roller inom ABB och Business Sweden.
– Jag är glad att Stefan Bergström axlar rollen som tillförordnad vd i Region Stockholm-Norr. Med sin långa erfarenhet av strategiarbete kommer Stefan att bidra positivt till en stark utveckling för Castellum, säger Henrik Saxborn, koncernchef för Castellum.
– Det känns spännande att få vara en del i den tillväxtresa Castellum gör. Jag hoppas kunna bidra med nya infallsvinklar för fastighetsbranschen och en stark teamkänsla inom Castellumkoncernen, säger Stefan Bergström, tillförordnad vd för Castellum Region Stockholm-Norr.

Stefan Bergström tillträdde sin roll den 8 januari 2019 och ingår i koncernledningen.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige