Image
Bild: Unibail-Rodamco / Axel Ohlsson / Victor Friberg

Ny storslam för Tollemark & Co

Handel Unibail-Rodamco-Westfield har återigen prisats för i Evimetrix årliga undersökning "Stockholmarnas favoritcentrum" där Täby Centrum, Mall of Scandinavia och Nacka Forum kammade hem första, andra och tredje plats.
Publicerad den 18 Januari 2019

Evimetrix årliga undersökning "Stockholmarnas favoritcentrum" röstas fram av 1800 personer som uttalar sig om 50 av länets köpcentrum, handelsplatser och gallerior, och baserar sig på högst Nöjd Kund Index (NKI). Utmärkelserna väger tungt då det är kundernas egna upplevelser som avspeglas i de elva kategorierna.

I en otroligt jämn undersökning vann Täby Centrum bemärkelsen "Stockholmarnas favoritcentrum" med 0,1 betygsenheter på Evimetrix 100-gradiga skala. Den fyrstjärniga servicen och starka butiksutbudet samt centrumets trivsamhet uppmärksammades återigen som avgörande.

Mall of Scandinavia och Nacka Forum kom på andra och tredje plats i kategorin "Stockholmarnas favoritcentrum" och Mall of Scandinavia vann i ett antal kategorier som "Bästa utbudet av affärer" och "Bästa utbudet av restauranger/caféer". Nacka Forum uppmärksammades också som ett av de tre bästa i kategorierna "Bästa Kommun-/regioncentrum", och "Trivsammast (lokaler och atmosfär)". Solna Centrum var bland de tre bästa i stadsdelscentrumkategorin.

– Vi fortsätter att se en markant ökning besökare i våra centrum år efter år. Skillnaden mellan de bästa köpcentrumen och övriga kommer bara att bli större och tydligare, säger Lars-Åke Tollemark, Managing Director Nordic, Unibail-Rodamco.

- Victor Friberg
victor@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Pantbanken Sverige: "Det gäller att passa på"

Bolag Pantbanken Sverige är landets största pantbanksföretag som har värderat, belånat och sålt saker ända sedan 1866. Nyligen slog de till med ett förvärv. Företagets vd Peter Sundström berättar för Fastighetssverige om allt som händer hos dem.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY