Image

Ny regionchef på Tyréns

Bolag Den 1 september bildade Tyréns en koncernorganisation och grupperade dotterbolagen i tre geografier; Sverige, Storbritannien och Östeuropa. I samband med ombildandet utsågs Cecilia Granath till ny Sverigechef och Andreas Behm Fredin axlar rollen som regionchef.
Publicerad den 17 Oktober 2018
Andreas Brehm Fredin. Bild: Tyréns
Andreas Brehm Fredin.

Andreas Brehm Fredin är civilingenjör från KTH och har arbetat i flera ledande roller på Tyréns, de senaste åren som affärschef installation.

– Det är fantastiskt roligt att vi har så många kompetenta ledare internt, som är redo att axla ett större ansvar och brinner för att utveckla verksamheten varje dag. Det känns tryggt och mycket bra inför framtiden att Andreas Behm Fredin tar över ansvaret för den största regionen där han har stor erfarenhet av verksamheten efter sina nio år på Tyréns, säger nya Sverigechefen Cecilia Granath.

Som regionchef kommer Andreas Behm Fredin ta ett helhetsansvar för regionens sex affärsområden.
– Jag ser fram emot att tillsammans med medarbetarna fortsätta utveckla våra affärsområden så att vi positionerar oss på marknaden genom att göra våra kunder framgångsrika. Vi har en stark tillväxt och har bara senaste året anställt över 100 medarbetare. Den digitala utvecklingen av vår bransch går fort och vi behöver arbeta mer med innovation för att möta kundernas förväntningar på vår leverans, säger Andreas Behm Fredin, ny regionchef på Tyréns.

Andreas Behm Fredin tillträdde tjänsten som ny regionchef på Tyréns Region Öst den 1 september.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Stefan Dahlbo: "Vi ser svarta svanar flyga omkring"

Bolag Ett tråkigt år. Det är vd Stefan Dahlbos utblick för marknaden 2024 som han delger på presentationen av första kvartalet för Fabege. Stora utflyttningar och långa hyresförhandlingar är två av de faktorerna som han ser med oro på.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige