Image

Ny personaldirektör på Locum

KARRIÄR Christina Hallberg börjar nu i december som ny personaldirektör på Locum. Närmast kommer hon från Transmode Systems.
Publicerad den 5 December 2008

- Vi ska attrahera och utveckla rätt kompetens för att möta kraven på våra vårdfastigheter från ägare, hyresgäster och länets invånare, säger hon.

En utmaning för Christina Hallberg blir att behålla kompetensen i den pågående generationsväxlingen. Detta är av särskild vikt då omfattande investeringar ska genomföras i vårdfastigheterna de närmsta åren. Under 2009 väntar exempelvis investeringar för 1,7 miljarder kronor.

- Jag ser fram emot att ta del av denna organisation. Det finns en positiv framåtanda i kombination med tradition och stabilitet. Företaget har ett mycket bra nöjd personalindex (79), det högsta i landstinget. Dessutom är det en jämn fördelning mellan könen på ledande befattningar och i tekniska yrken. Nu handlar det om att finslipa och vidareutveckla.

Hallberg ser fördelen med att komma från en teknisk bransch, att förstå den och den praktiska samhällsnyttan den medför.

- Jag är ju själv en kund till de tjänster vi producerar och ser att många får ta del av vårt arbete. Det är inspirerande.

Christina Hallberg efterträder Nils Andersson som gick i pension i oktober.



Fakta/ Christina Hallberg

Ålder: 50 år.
Bor: I Mälarhöjden.
Familj: Maken Jarl och två barn, 16 och 15 år gamla.
Intressen: Reser mycket. Har ett stenhus på Gotland de ofta åker till. Gillar att vara ute i naturen och plocka svamp och umgås med vänner över en god middag. Rider också 1-2 gånger i veckan.


- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige