Image
Theodor Alexandris blir ny marknadsområdeschef inom Riksbyggen Bostad Syd.
Theodor Alexandris blir ny marknadsområdeschef inom Riksbyggen Bostad Syd.

Ny marknadsområdeschef för Riksbyggen Bostad Skåne

Bolag Theodor Alexandris bir ny marknadsområdeschef inom Riksbyggen Bostad Syd. Theodor Alexandris kommer att ansvara för Riksbyggens bostadsproduktion i större delen av Skåne, till exempel i Helsingborg, Höganäs, Ystad och Trelleborg.
Publicerad den 21 Januari 2019

Theodor Alexandris har arbetat på Riksbyggen i 3,5 år, bland annat som projektledare.
– Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare och det känns bra att kunna utvecklas inom företaget. Vi har många spännande och varierande projekt på gång i Skåne och Riksbyggen ligger långt framme på hållbarhetsområdet vilket också är väldigt viktigt, säger Theodor Alexandris.

Theodor Alexandris är utbildad civilingenjör från Lunds Tekniska Högskola. Tidigare har han arbetat både i entreprenörs- och konsultledet och han bor i Malmö med sin familj som består av fru och två barn.
– Jag ser verkligen fram emot att i min nya roll få vara med och utveckla Riksbyggen som samhällsbyggare. Stort fokus kommer att ligga i att behålla och stärka vår marknadsposition på våra prioriterade orter och samtidigt utveckla våra boendekoncept, säger han.

Theodor Alexandris marknadsområde omfattar större delen av Skåne med undantag av Malmö, Lund, Lomma och Vellinge, där Anders Jeppsson är marknadsområdeschef.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

David Mindus: "Uteslutande pris relativt risk avgör var vi investerar"

Bolag Sagax ökar hyresintäkter och förvaltningsresultat i det tredje kvartalet och höjer dessutom vinstprognosen för helåret. Företagets vd David Mindus berättar för Fastighetssverige hur han ser på fler förvärv framöver. Det här avgör var de investerar och då är de redo att gå in på nya marknader.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY