Image

Ny kvalitets- och miljöchef på Tengbom

Karriär Tengbom rekryterar Linn Dahlberg som ny kvalitets- och miljöchef. Hon är civilingenjör och har under flera år arbetat med miljöstrategier och hållbarhetsfrågor. Hon kommer närmast från arbetet som projektledare för Vattenfalls nya huvudkontor i Arenastaden.
Publicerad den 31 Maj 2012
Magnus Meyer. Bild: Tengbom. Bild: Tengbom.
Magnus Meyer. Bild: Tengbom.

– Vi är glada att vi kunnat rekrytera Linn Dahlberg. Vi har som arkitektföretag ett tydligt fokus på hållbarhetsfrågor och miljöpåverkan och verkar för en ökad miljöhänsyn när det gäller energihushållning, materialanvändning och inomhusmiljö. Vi ser rekryteringen av Linn som ytterligare ett steg i den riktningen. Hon är kompetent och engagerad och kommer att kunna ta vårt miljö- och kvalitetsarbete ytterligare steg framåt, säger Magnus Meyer, vd på Tengbom.

– Under de senaste åren har jag arbetat som partner till Tengbom i Arenastaden och inspirerats av den kreativitet och det engagemang som medarbetarna på Tengbom visat, särskilt när det gäller hållbarhetsfrågor. Därför var det lätt att söka mig hit när möjligheten öppnades. Uppgiften är mycket att vara en länk mellan tekniken och arkitekten och integrera miljöfrågorna i projektarbetet, säger Linn Dahlberg.

Linn Dahlberg är civilingenjör inom maskinteknik med inriktning på energihushållning och energianvändning från Kungliga Tekniska Högskolan. Hon har tidigare arbetat på Vattenfall Management Consulting, med bland annat Arenastaden i Solna och Swedbanks nya huvudkontor i Sundbyberg, och på ÅF med bland annat energiprojekt i Tanzania och Kina.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige