Image

Ny kommunikationschef på Bjerking

Karriär Teknikkonsultföretaget Bjerking har rekryterat Yvonne Ronnerfors som kommunikationschef. Hon kommer närmast från Ramböll Sverige där hon har varit kommunikationsdirektör.
Publicerad den 8 Februari 2017

Medarbetarägda Bjerking växer och är nu fler än 350 medarbetare i Uppsala och Stockholm. Ambitionen är att fortsätta växa i huvudstadsregionen.

– För att lyckas med våra tillväxtmål behöver vi öka kännedomen hos såväl kunder som presumtiva medarbetare om vilka vi är, vad vi gör och allt vi kan göra. Därför är vi mycket glada över att ha lyckats knyta Yvonne till oss. Hon har en gedigen erfarenhet och kommer att tillföra mycket i varumärkesarbetet, säger Tomas Engelbertsson, vice vd på Bjeking.

De senaste sju åren har Yvonne Ronnerfors arbetat som kommunikationsdirektör på Ramböll där uppdraget varit att bygga upp och driva en kommunikationsavdelning samt att etablera varumärket på marknaden. Nu ser hon fram emot en ny utmaning.

– Det känns lockande att få jobba på ett genuint svenskt företag med tydliga ambitioner och som dessutom är medarbetarägt. Bjerking är verksamt i en bransch som jag har lång erfarenhet av och som jag vet fyller en viktig samhällsfunktion. Jag ser verkligen fram emot att gå in i rollen som kommunikationschef, säger Yvonne Ronnerfors.

Yvonne Ronnerfors tillträder tjänsten den 1 mars.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Det är inte byggklara planer som är spärren – det är allt runt omkring"

Bolag Det saknas inte byggklar mark eller detaljplaner, om man får tro Wallenstam. Enligt bolagets vd Hans Wallenstam har bolaget många projekt som skulle kunna dras igång här och nu – men det råder fortfarande en stor osäkerhet kring huruvida alla led i entreprenörskedjan är tillräckligt pålitliga. – När det gäller byggen idag så är vi väldigt noggranna: vi gör bakgrundskontroller på alla entreprenörer för att säkerställa att de inte har något kriminellt för sig och för att vara säkra på att de har ekonomi för genomförandet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige