Image
WTC på Skeppsgatan i Malmö.
WTC på Skeppsgatan i Malmö. Bild: Granitor

Ny hyresgäst till WTC i Malmö

Uthyrning Freudenberg Home and Cleaning Solutions flyttar in Grantors World Trade Center på Skeppsgatan i Malmö.
Publicerad den 7 September 2022

Freudenberg Home and Cleaning Solutions är ett ledande internationellt företag för rengöringsprodukter och system och står bland annat bakom produkter som Vileda och Wettex. Nu flyttar man in i nya lokaler i World Trade Center på Skeppsgatan i Malmö. Inflyttning är under september och bolaget hyr 430 kvadratmeter.
– Vi beslutade att flytta vår verksamhet till World Trade Center främst tack vare det breda servicekonceptet de erbjuder, vilket kommer bli ett otroligt lyft för vår verksamhet och arbetsmiljö. En modern arbetsplats som attraherar och inspirerar våra medarbetare och där affärsnätverket får människor att växa, passar våra värderingar och affärsmål perfekt. I det "nya normala" tror vi att det är än mer viktigt för företag att erbjuda en attraktiv arbetsplats med mervärde som skapar förutsättningar för kreativa möten och samtal och vi är övertygade om att World Trade Center kommer att bidra till detta, säger Marco Nuzzo, General Manager Nordics Consumer på Freudenberg Home and Cleaning Solutions.
– Vi är mycket glada över att få välkomna Freudenberg Home till oss på World Trade Center. De, precis som vi, erbjuder service och tjänster som bidrar till att förenkla i vardagen. Vi ser fram emot deras inflyttning, säger Jonas Holmberg, fastighetschef på Granitor Properties.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige