Image

Ny hyresgäst till AL på Lindholmen

Uthyrning Atrium Ljungberg hyr ut lokaler till AKQA, som flyttar in på 1 100 kvadratmeter på Lindholmen, Göteborg.
Publicerad den 27 Oktober 2017
AKQA flyttar in på Lindholmen. Bild: Atrium Ljungberg
AKQA flyttar in på Lindholmen.

– Vi är stolta över att få AKQA som hyresgäst. Det visar än en gång att Göteborg och Lindholmen lockar till sig världens mest spännande företag och att våra lokaler, samt vår förmåga att anpassa dem, svarar upp mot de specifika behov som dessa internationella kunder har, säger Davis Bergström, marknadsområdeschef, Atrium Ljungberg.

I nära samverkan med AKQA har Atrium Ljungberg bistått med att bygga om den 1 100 kvadratmeter stora lokalen, som tidigare var en varvsbyggnad, för att passa byråns verksamhet, varumärke och kundbehov. Lokalen har fått unika egenskaper genom materialval, design och utförande.

– Lindholmens kunskaps- och ingenjörskluster är fullt av spännande människor och företag. Med AKQA på plats i våra lokaler förstärks detta ytterligare. Själva fastigheten är grunden i vår verksamhet, men faktum är att vi är mer intresserade av människorna som verkar i de miljöer som vi skapar, säger Davis Bergström.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

SEB:s makroekonom: Riksbanken sänker räntan i maj

Ekonomi/Finansiering Riksbanken genomförde flera räntehöjningar på rad och nu talar en del bedömare om att inflationen kommer ner runt två procent vid halvårsskiftet. Går det att redan nu skymta det ekonomiska ljuset – eller lurar det nya utmaningar runt hörnet? Vad behöver vi tänka på framöver när den ekonomiska verkligheten ser ut som den gör? Marcus Widén, makroekonom på SEB, satte ljuset på detta under Stora proptechdagen i Stockholm.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige