Image

Ny HR-chef på Nyréns

Bolag Nyréns Arkitektkontor anställer Christina Olsson som ny HR-chef.
Publicerad den 11 Maj 2016
Christina Olsson. Bild: Nyréns Arkitektkontor
Christina Olsson.

Christina Olsson är utbildad personalvetare och kommer närmast från tjänsten som HR Business Partner på Lloyds Apotek. Dessförinnan har hon arbetat många år med HR-frågor inom bygg-, fastighets- och teknikkonsultbranschen.

– Jag ser fram mot att få användning av den kompetens och erfarenhet som jag har samlat på mig genom åren och på så sätt ta Nyréns vidare i sin utveckling. Bortsett från de traditionella HR-frågorna kommer jag att arbeta med att utveckla medarbetarskapet i form av kultur- och värderingsarbete. Det är viktigt att lägga energi på vad vi ska stå för, vilket arbetsklimat vi vill ha och vilka medarbetare vi vill attrahera. Det ska bli spännande att få vara med och driva det arbetet, säger Christina Olsson.

– Vi befinner oss i en expansiv fas och är nu cirka 120 medarbetare på våra två kontor i Malmö och Stockholm. I de rum, byggnader, torg och städer som vi är engagerade i syns och känns det typiskt ”Nyrénska”. Nu vill vi att det avspeglas i både rekrytering, kompetensutveckling och ledarutveckling. Med sin långa erfarenhet av personalfrågor är Christina är ett välkommet tillskott till vår ledningsgrupp, säger Tomas Alsmarker, vd för Nyréns Arkitektkontor.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Det är inte byggklara planer som är spärren – det är allt runt omkring"

Bolag Det saknas inte byggklar mark eller detaljplaner, om man får tro Wallenstam. Enligt bolagets vd Hans Wallenstam har bolaget många projekt som skulle kunna dras igång här och nu – men det råder fortfarande en stor osäkerhet kring huruvida alla led i entreprenörskedjan är tillräckligt pålitliga. – När det gäller byggen idag så är vi väldigt noggranna: vi gör bakgrundskontroller på alla entreprenörer för att säkerställa att de inte har något kriminellt för sig och för att vara säkra på att de har ekonomi för genomförandet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige