Image

Ny hållbarhetschef på Veidekke

Karriär Matilda Lissert tillträder den 2 juli rollen som Veidekke Bygg Bostäders hållbarhetschef. Hon kommer bland annat att arbeta med implementationen av hållbarhetspraxis samt fastställa hållbarhetsstrategin.
Publicerad den 2 Juli 2018
Matilda Lissert. Bild: Veidekke
Matilda Lissert.

Matilda Lissert har arbetat på Veidekke i tre år och har fram till nu ansvarat för kvalitet och miljöarbetet med fokus på att säkerställa Svanen i alla Veidekkes egenregiprojekt i Stockholm.

– Jag ser fram emot att få fortsätta att utveckla affärsområdets hållbarhetsarbete utifrån den goda bas som finns inom koncernen och att ta vid arbetet med att implementera FN:s Globala hållbarhetsmål i verksamheten, säger Matilda Lissert.

– Att vi nu stärker upp vårt hållbarhetsarbete är en strategiskt viktig fråga för att se till att vi fortsätter att vara i framkant inom hållbart bostadsbyggande. Vi ser också ett ökat krav från våra kunder och med Matilda kommer vi att kunna erbjuda de mest hållbara alternativen, säger Mats Nyström, affärsområdeschef för Veidekke Bygg Bostäder.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige