Image

Ny galleria i Kungens Kurva

HANDEL Sveriges största handelsområde, Kungens Kurva, blir ännu större. Om knappt två veckor slår en ny galleria upp dörrarna.
Publicerad den 6 Oktober 2008

Den nya gallerian Box säljer enbart prylar för design och heminredning. Gallerian ligger precis intill Ikea i Kungens Kurva och de 11 000 kvadratmetrarna handelsyta är fördelade på tre våningar, skriver Dagens Handel.

- De som är roade av inredning kommer att känna sig väldigt hemma hos oss. Här kan man i lugn och ro inspireras till att skapa sitt nya hem. Under den närmsta tiden kommer utbudet att öka stegvis med fler butiker och varumärken. Både svenska och internationella aktörer har visat stort intresse för att etablera sig i Box, säger Jennifer Romare, centrumchef för Box till Dagens Handel.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sparbössan växer – på egna villkor

Bolag Sparbössan är väldigt selektivt som fastighetsbolag: Fastigheterna i portföljen bör ha ett kulturhistoriskt eller arkitektoniskt värde. Så när vd Sara Östmark pratar om att bolaget är inne i en "tillväxtresa", ja, då är det tillväxt på egna villkor och i egen takt. – Det handlar om vilken typ av organisation man vill jobba i, berättar hon för Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige