Image

Ny försäljningschef på ISS

KARRIÄR Fredrik Kullman får rollen som försäljningschef på ISS Property Services. Fredrik Kullman har mer än tio års erfarenhet av tjänsteförsäljning mot företag och kommer närmast från en position som försäljningschef på IT-bolaget Sitescanner Europe AB. Dessförinnan arbetade han som försäljningschef på Svensk Byggtjänst.
Publicerad den 21 Januari 2009

- Det känns spännande att börja på ISS eftersom det är Sveriges och Nordens största aktör inom fastighetstjänster. Vi står inför en mängd möjligheter, speciellt i tider som dessa när många aktörer ser över sina kostnader. ISS kan bland annat med sina volymer och specialisering bidra till att effektivisera kundernas verksamhet. Våra två senaste stora affärer med Landic och Valad är bra exempel på detta. Med detta som utgångspunkt är min självklara ambition att överträffa de tuffa försäljningsmål vi har, säger Fredrik Kullman.

Kullman efterträder Christer Ekelund som nu är marknadschef på ISS i Sverige.

- Vi har de senaste åren haft stark tillväxt inom vårt affärsområde för fastighetstjänster. I en lågkonjunktur och finanskris är det andra saker som styr affärerna än i en högkonjunktur. Och där kommer Fredrik med sin bransch- och säljerfarenhet att bli en stor tillgång för oss. Framförallt nu, när han tillsammans med affärsledningen, tar sig an uppgiften att peka på outsourcing som det kloka alternativet när verksamheter skall kostnadseffektiviseras, säger Marcus Kristiansson, vd på ISS.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige