Image

Ny fastighetschef till Olov Lindgren

Karriär Olov Lindgren tillsätter Anders Fagerkrantz som ny fastighetschef för bostadsförvaltningen. Han får ansvar för de 3 300 lägenheter som finns i beståndet.
Publicerad den 12 April 2018
Anders Fagerkrantz. Bild: Olov Lindgren
Anders Fagerkrantz.

Anders Fagerkrantz kommer närmast från Caverion där han arbetat som regionchef med facility management, dessförinnan har han arbetat på TAC/Schneider Electric som enhetschef med energitjänster. Anders har stor erfarenhet av fastighetsutveckling, förvaltning, drift och underhåll samt energieffektivisering.

- Med den breda erfarenhet som Anders har kommer han bidra starkt inte bara till förvaltningen av bostäder utan även till företaget som helhet. Vi jobbar hela tiden med optimering av energiförbrukning och med Anders kommer energifrågorna få ytterligare fokus, säger Sven Renström, vd på Olov Lindgren.

För att minska sin klimatpåverkan arbetar Olov Lindgren kontinuerligt med energibesparingsåtgärder och har i genomsnitt minskat förbrukningen med cirka fyra procent per år.

- Det skall bli intressant att komma till ett företag som bidrar till Stockholms utveckling genom att bygga nya hållbara hus och samtidigt expanderar genom fortsatta förvärv av fastigheter. Jag kommer med min erfarenhet att få möjlighet att bidra till den fortsatta utvecklingen av Olov Lindgren samt förädla och utveckla hela fastighetsbeståndet med fokus på hållbarhet, kundnytta och kvalitet, säger Anders Fagerkrantz.

Anders Fagerkrantz, som kommer ingå i företagets ledningsgrupp, efterträder Hans Gineman som går i pension efter sommaren.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Olov Lindgren på Branschguiden

Olov Lindgren är ett familjeägt fastighetsföretag som äger, förvaltar, förvärvar och bygger hyresfastigheter företrädesvis i Stockholm.

Företaget vilar på en gedigen byggmästartradition där långsiktiga och hållbara fastigheter alltid har varit i fokus. Olov Lindgren erbjuder marknaden bostäder, butiker och kontor av hög kvalitet. Man väljer material med god kvalitet för att få så hållbara bostäder och lokaler som möjligt.

Deras förvaltningsfilosofi är baserad på omtanke och trygghet genom personlig närvaro och god service. Med hyresgästernas behov som utgång...

Läs mer om Olov Lindgren på Branschguiden

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Tyska investeraren om svenska marknadens attraktion

Bolag Johan Lagerdahl, Country Manager och Head of Asset Management på Patrizia Sverige, kommenterar bolagets senaste miljardinvestering i Malmö och berättar varför de fortsätter att växa i Norden samt varför pandemin inte har varit en utmaning för den tyska investeraren.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY