Image

Ny Europachef på Skanska Kommersiell Utveckling

KARRIÄR Richard Hultin blir ny vd för Skanska Kommersiell Utveckling Europa. Han efterträder Lars Vardheim.
Publicerad den 19 November 2008

Richard Hultin anställdes i bolaget 1981 och har sedan dess huvudsakligen varit verksam inom utvecklingen av kommersiella projekt. De senaste 15 åren i olika ledande befattningar.

Han kommer närmast från posten som vd för Skanska Öresund med fastighetsutveckling i Öresunds-regionen, främst Malmö och Köpenhamn, inom Skanska Kommersiell Utveckling Norden.

- Vi är glada att få dra nytta av Richards långa och breda erfarenheter. Han har varit verksam i alla faser av vår utveckling av kommersiella projekt och alltid uppvisat goda resultat. Dessutom har han de rätta värderingarna och en öppen ledarstil som vi tror kommer att göra honom framgångsrik även i sin nya befattning, säger Johan Karlström, vd och koncernchef Skanska.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige